Mind Bar

Avaimia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: hoitoja ja hierontaa, terapiaa sekä voimatuokioita

Palvelut

RENTOUTUSHOITO 0,5 h

Hengähdä hetkeksi! Rentoutushoidon teema räätälöidään sinulle valintasi mukaan. Hoidossa voidaan käyttää affirmaatioita eli vahvistuksia, jotka vaikuttavat alitajuntaasi ja saavat aikaan haluamiasi positiivisia vaikutuksia rentoutuneessa tilassa. Hoito tuo avun mm. stressiin hallintaan, ahdistukseen, jaksamiseen, uniongelmiin ja kiputilojen hallintaan. Säännöllisellä rentoutuksella hermostollinen ja hormonaalinen tila normalisoituvat ja stressin oireet helpottuvat. 30 €

VOIMAVARATERAPIA 1,5 h

Valmennuksellisessa kohtaamisessa keskitytään löytämään sinusta itsestäsi voimavarat haluamiesi muutosten toteuttamiseksi elämässäsi. Tavoitteena on luoda sinulle parempi huominen myönteisessä ja inhimillisessä ilmapiirissä. Tässä terapiassa menneisyys nähdään voimavarana, eikä siihen jäädä liiaksi vellomaan, vaan lisätään toiveikkuutta suuntautuen tulevaisuuteen. Käytän apunani mm. ratkaisukeskeistä terapiaa, nlp:tä, mentaalivalmennusta, intuitiotani sekä selvätietoani sinun parhaaksesi. Kaikki vastaukset ovat jo sinussa, minä autan tuomaan omat voimavarasi tietoisuuteesi.

Voimavaraterapia soveltuu sinulle, joka olet elämäsi risteyskohdassa ja kaipaat tukea ja ohjausta ajatustesi selkeyttämiseen. Terapia sopii esimerkiksi masentuneille, ihmissuhdekriiseihin, paniikkihäiriöstä ja peloista kärsiville. Terapia sopii myös pariskunnille. Voimavaraterapia ei ole Kela-korvattavaa, enkä ole psykologi, vaan matalan kynnyksen terapeuttinen valmentaja ja ohjaan sinua kohti merkityksellistä elämää läsnä ollen, kannustaen ja hyväksyen.
Voimavaraterapia 1 krt 60 €, 3 krt 160 € (myös puhelimitse, jos et pääse paikanpäälle)

ENERGIAHOITO 1,5 h

Alussa kartoitan keskustelulla tilanteesi ja sen, mihin asiaan toivot apua. Asetut vaatteet ylläsi makaamaan hoitopöydälle. Hoito alkaa rentoutuksella, jatkuen hoitamalla kokonaisvaltaisesti mieltä, kehoa ja sen kaikkia ulottuvuuksia. Kosketan kehoasi intuitioni mukaan kevyesti ja energiaa välittäen. Hoidossa vastaanotat rakkaudellista energiaa, joka edesauttaa paranemistasi sekä harmonisoi ja ohjaa henkisessä kasvussasi (hoidollinen osuus noin 45 min). Hoito ei koskaan korvaa lääketieteellistä hoitoa vaan toimii sen rinnalla tukemalla paranemista.                                  

Hoito voi nostaa pintaan kätkettyjä tunteita, kiukkua ja ärtymystä tai käsittelemättömiä asioita elämäsi varrelta, mutta se on osa puhdistumista ja parantumista ja auttaa sinua kohtaamaan todelliset pelkosi ja esteet tielläsi kohti tasapainoisempaa elämää.  65 €

KI-ENERGIAHIERONTA 1,5 h

Koko kehon intialainen energiahieronta on syvärentouttava hoito, joka vapauttaa fyysistä kireyttä ja jännityksiä sekä laukaisee elämänvirran vapaan kulun kehossa. Hoidossa hieron öljyä käyttäen koko kehon ja painan kevyesti energiapisteitä.

Hoito rentouttaa, helpottaa unettomuutta ja migreeniä, parantaa verenkiertoa, tasapainottaa sydämen, sisäelinten ja hermoston toimintaa, edistää ruoansulatusta sekä helpottaa niska- ja hartiajännitystä lisäten elinvoiman tunnetta. Hoito on lempeä, mutta tehokas. Tämä hoito vain naisasiakkaille. 80 €

VOIMATUOKIOT

Rentouttava, voimaannuttava hetki, tarpeisiisi räätälöitynä ja toiveidesi mukaisesti toteutettuna. Kotonasi ystäviesi kanssa tai työpaikalla, sisältäen mm. rentoutuksia, tietoa sen hyvää tekevistä vaikutuksista, stressin hallinnasta ja unen merkityksestä. Harjoituksia kohti mielekkäämpää elämää. Tuokiot mahdollisia myös hoitotilassani pienemmälle ryhmälle.

Esimerkiksi stressinpoistoilta 3 X 1,5 h

Kysy lisää ja pyydä tarjous!