Mind Bar

Avaimia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: hoitoja ja hierontaa, terapiaa sekä voimatuokioita

IMG_3340.jpg

Taustaa

Omaan monia eri työkaluja valmentamiseen; olen mm. ratkaisukeskeinen valmentaja, NLP-valmentaja ja rentoutusohjaaja/mentaalivalmentaja. Lisäksi olen kouluttautunut energiahoitajaksi ja -hierojaksi sekä opiskellut positiivista psykologiaa ja lääketieteen perusopintoja. Tällä hetkellä opiskelen kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa ja jatkan mentaalivalmentajan opintojani.  

Oma tarinani

Oman lapseni paraneminen vaikeista allergioista energiahoitojen avulla sysäsi minut voimakkaasti henkiselle polulleni. Osallistuin intensiiviselle NLP-kurssille vuonna 2009. Se avasi monia lukkojani ja poisti valtavat määrät pelkoja, joita minulle oli kertynyt elämäni aikana ja jo ennen syntymääni. Henkisen valmennuksen, energiahoitojen ja useiden koulutusten avulla olen todeksi kokenut, miten elämää on mahdollista muuttaa ja rajoittavista uskomuksista, syyllisyydestä, häpeästä ja negatiivisten ajatusten kierteestä on mahdollista vapautua.

Jos ahdistaa ja tunnet, ettet voi hyvin omassa elämässäsi ja kaipaat ohjausta, kuulijaa ja kanssakulkijaa, ota rohkeasti yhteyttä! Haluan auttaa sinua matkallasi kohti merkityksellistä elämää. Sinulla on oikeus olla hyväksytty, rakastettu, arvokas ja tärkeä omana itsenäsi, sillä sinä olet ainutkertainen. Kuuntelen ja olen läsnä sinua varten kunnioittaen yksilöllisyyttäsi. Kohtaamistemme tavoite on synnyttää ja kasvattaa toiveikkuuttasi ja auttaa sinua luomaan realistinen ja sinulle mieluisa visio muutoksesta. Sinun omat voimavarasi, kykysi ja potentiaalisi sekä vahvuuksiesi hyödyntäminen ovat tapaamisten tärkeimmässä roolissa.