Mind Bar

Avaimia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: hoitoja ja hierontaa, terapiaa sekä voimatuokioita

Voimavaraterapiassa käytän myös mentaalivalmennusta, jolla luodaan sinulle toimivampi minäkuva säätämällä ajatusmallejasi. Saat positiivisemman otteen elämääsi. Rentoutuneessa mielentilassa pääset paremmin sisäiseen maailmaasi, josta löytyvät vastaukset ongelmiisi.

Mentaalivalmennuksella on mahdollista myös päästä eroon tupakasta ja muista päihteistä. Se on tehokas keino motivointiin ja stressittömämpään arkeen.

Voimavaraterapiassa on paljon työkaluja traumaattisten kokemusten työstämiseen. Tarkoitus ei ole uudelleen traumatisoida vellomalla ikävässä kokemuksessa tai ”käsitellä” tapausta tarpeettoman pitkään, vaan keskitytään kirkastamaan sinun tavoitteesi ja löydetään voimavarasi niiden toteuttamiseen kohti mielekkäämpää elämää.

Jos kärsit vaikeista kokemuksista, jotka tuovat mieleen liikaa kummittelevia muistoja, tämä terapia on oiva keino päästä elämässä eteenpäin.

Elämässä kaikille tapahtuu ikäviä juttuja, joskus traumaattisiakin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että silloin menisimme peruuttamattomasti rikki, vaan siitäkin on mahdollista selvitä, jopa nopeastikin. Menneisyys ei ole läheskään aina syy tämän päivän koettelemuksiin. Usein niillä ei ole mitään tekemistä keskenään.

Kun ikävä kokemus on ohi, me emme kärsi enää itse tapahtumasta, koska sitä ei enää ole, on vain siihen liittyvä muisto, josta kärsimme.

Varaa aikasi jo tänään, olet lämpimästi tervetullut!

nuuksio.JPG

KOKOKEHON ENERGIAHIERONTA ON HEMMOTTELUHETKI KIIREISEN ARJEN KESKELLE

Asiakkaan kommentti hoidosta: ”Kävin ensimmäistä kertaa energiahieronnassa ja sen teho yllätti minut täysin. Hieronta oli ihanan rentouttavaa ja lempeää, aivan erilaista kuin klassinen hieronta. Hoidossa käytiin läpi koko keho ja rauhallisen ja seesteiseen tunnelman loivat kynttilät, kaunis musiikki ja lämmin hierontaöljy. Väsähtänyt ja nuutunut olotila vaihtui iloisuuteen ja tarmokkuuteen ja aineenvaihdunta lähti laukalle. Suosittelen lämpimästi.”